پشتیبانی فقط از طریق تلگرام

آموزش نحوه حذف حساب کاربری واتساپ ؛ دیلیت اکانت واتس آپ چگونه است؟

آموزش نحوه حذف حساب کاربری واتساپ ؛ دیلیت اکانت واتس آپ چگونه است؟

برای حذف حساب کاربری واتس آپ دلایل فراوانی وجود دارد. شاید قصد داشته باشید به رقبای آن مثل تلگرام یا سیگنال کوچ کنید یا از بابت حریم‌خصوصی نگرانی داشته باشید. در هرصورت باید نحوه حذف حساب کاربری خود را بدانید. با ما همراه باشید تا مراحل پاک کردن یا دیلیت اکانت واتساپ را شرح دهیم.

 

tvd3

 

سال گذشته واتساپ با تغییر سیاست حریم خصوصی خود جنجال زیادی به پا کرد. این پیام رسان حالا اطلاعات کاربرانش را با متا و تمام کمپانی‌های مربوط به آن به اشتراک می‌گذارد. متا با این کار قصد دارد اطلاعات بیشتری از کاربران جمع آوری کرده و به این ترتیب تبلیغات خود در تمامی پلتفرم‌هایش را با علایق و فعالیت‌های کاربران خود بیشتر هماهنگ کند.

با این وجود و با توجه به رسوایی‌های زیادی که این شرکت در طی چند سال گذشته داشته بسیاری از کاربران نظر مثبتی نسبت به این تغییرات جدید ندارند. تنها چند روز پس از اعلام این تغییرات از سوی واتساپ، تعداد بسیار زیادی از کاربران از این پیام‌رسان به پیام‌رسان‌های رقیب مانند تلگرام و سیگنال کوچ کردند. اگر شما هم یکی از این کاربران هستید و می‌خواهید بدانید چرا باید به فکر حذف اکانت واتساپ خود باشید و چگونه می‌توانید این کار را انجام دهید، با ادامه این مطلب آموزش دیلیت اکانت واتساپ در پلاسما وب همراه ما باشید.

با پلاسما وب همراه باشید !


 

نکاتی که پیش از حذف حساب کاربری واتس آپ باید بدانید

پیش از اینکه به آموزش حذف اکانت WhatsApp بپردازیم باید به چندین نکته مهم اشاره کنیم. با حذف اکانت واتساپ دوباره نمی‌توانید به حساب خود دسترسی پیدا کنید. پروسه حذف اطلاعات و حساب شما از سرورهای این پیام‌رسان حدود ۹۰ روز طول خواهد کشید و در طی این مدت نمی‌توانید به پیام‌ها یا هر اطلاعاتی که در این پیام‌رسان داشتید دسترسی پیدا کنید.

همچنین شما با حذف کامل اکانت واتساپ خود فقط اطلاعات مربوط به خودتان را حذف می‌کنید. اطلاعاتی که سایر کاربران از شما دارند دست نخورده باقی خواهند ماند؛ برای مثال پیام‌هایی که شما برایشان ارسال کردید. افزون بر این برخی از اطلاعات شما ممکن است در سرورهای واتساپ باقی بمانند، اما این اطلاعات به صورت ناشناس ذخیره خواهند شد. واتساپ همچنین ممکن است به دلایل قانونی و برای پرونده‌های مجرمانه مثل کلاه‌برداری و غیره اطلاعات شما را نگهداری کند.

 

whatsapp delete account / حذف حساب کاربری واتساپ

علاوه بر موارد بالا شما با حذف حساب کاربری واتساپ خود تمامی پیام‌هایتان را از دست می‌دهید، از تمامی گروه‌هایی که در آن‌ها عضو بودید حذف می‌شوید و مهمتر اینکه بکاپ و فایل پشتیبانی که از واتساپ در گوگل درایو داشتید نیز حذف خواهد شد.

مطالب پیشنهادی 👌
DNS چیست؟ چرا و چگونه تنظیمات DNS را تغییر دهیم؟

آموزش غیر فعال کردن اکانت واتساپ

علاوه بر حذف کامل اکانت واتساپ، این پیام‌رسان امکان غیرفعال کردن موقتی حساب را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این ویژگی بیشتر از همه زمانی کاربرد دارد که گوشی خود را گم کرده باشید یا آن را دزدیده باشند. زیرا حتی اگر سیم‌کارت را هم غیرفعال کنید، واتساپ همچنان از طریق وای‌فای قابل دسترسی خواهد بود. به همین دلیل بهتر است در اسرع وقت اکانت خود را غیرفعال کنید تا بعدا و با یک گوشی دیگر بتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.

برای غیر فعال کردن اکانت واتساپ باید یک ایمیل به نشانی support@whatsapp.com ارسال و در آن عبارت Lost/Stolen: Please deactivate my account را به همراه شماره تلفن خود در فرمت بین‌المللی بنویسید. نکته مهم این است که اگر ظرف مدت ۳۰ روز دوباره اکانت خود را فعال نکنید با حذف خودکار اکانت واتساپ، برای همیشه حساب خود را از دست می‌دهید.

نحوه حذف حساب کاربری واتساپ

روش های حذف اکانت واتساپ با گوشی خیلی زیاد نیستند. تنها یک روش وجود دارد که با آن می‌توانید حساب خود را از طریق برنامه پاک کنید. در ابتدا به نحوه حذف اکانت واتساپ از طریق آیفون خواهیم پرداخت و در ادامه به نسخه اندروید می‌پردازیم. اگر به دنبال دیلیت اکانت واتساپ بدون استفاده از گوشی هستید باید به اطلاعتان برسانیم که متاسفانه در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد.

همچنین حذف اکانت واتساپ از طریق گوگل هم امکان‌پذیر نیست. این کار تنها از طریق گوشی امکان پذیر است.

دیلیت اکانت واتساپ در آیفون

در iOS برای حذف اکانت واتساپ و پاک کردن تمام پیام ها ابتدا به زبانه تنظیمات بروید.

نحوه حذف حساب کاربری / دیلیت اکانت واتساپ

در صفحه بعدی گزینه Account را انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری واتس آپ / پاک کردن اکانت واتساپ

سپس Delete My Account را لمس کنید.

دیلیت اکانت واتساپ / حذف اکانت واتساپ با گوشی

در پنجره بعد به شما در مورد عواقب حذف اکانت واتساپ هشدار داده می‌شود و در انتها نیز از شما خواسته می‌شود شماره تلفن همراهتان را با کد ایران که ۹۸+ است وارد کنید.

نحوه حذف حساب کاربری / دیلیت اکانت واتساپ در آیفون

پس از اینکه شماره را وارد کردید کافی است بر روی گزینه Delete My Account کلیک کنید. سپس برنامه از شما دلایل حذف اکانت را می‌پرسد. می‌توانید این مرحله را رد کنید. در پنجره آخر یک بار دیگر به شما هشدار داده می‌شود. در اینجا برای بار آخر Delete My Account را انتخاب کنید تا اکانت شما حذف شود.

پاک کردن اکانت واتساپ در گوشی اندروید

فرایند حذف اکانت واتساپ روی گوشی دیگر سیستم‌عامل یعنی اندروید تقریبا به همین ترتیب است. در اندروید باید ابتدا بر روی سه نقطه بالای سمت راست صفحه کلیک و گزینه Settings را انتخاب کنید.

مطالب پیشنهادی 👌
آموزش تغییر ایموجی اندروید به آیفون + تغییر فونت گوشی سامسونگ

نحوه حذف حساب کاربری / حذف اکانت واتساپ از طریق گوگل

در پنجره بعدی Account را انتخاب کنید.

نحوه حذف حساب کاربری / حذف حساب کاربری واتس آپ

و بعد Delete My Account را لمس کنید.

پاک کردن اکانت واتساپ / دیلیت اکانت واتساپ بدون استفاده از گوشی

در این مرحله نیز از شما خواسته می‌شود شماره تلفن گوشی را وارد کنید. در ادامه با انتخاب Delete My Account می‌توانید حساب خود را برای همیشه حذف کنید.

سوالات متداول

۱٫ اکانت واتساپ بعد از چند وقت حذف میشود؟

حساب شما همان لحظه از دسترس خارج می‌شود اما به گفته واتساپ، ممکن است فرایند پاک کردن داده‌های شما حداکثر تا ۹۰ روز نیز به‌طول بینجامد.

۲٫ آیا حساب واتساپ بعد از مدتی خودبخود حذف می شود؟

بله در صورتی که حداکثر پس از گذشت ۱۲۰ روز به واتساپ متصل نشوید، فرایند حذف حساب کاربری واتس آپ شما به‌صورت خودکار انجام می‌شود. داده‌های شما همچنان در گوشی باقی خواهند ماند و در صورتی که واتساپ را مجددا نصب کنید، می‌توانید دوباره آن‌ها را بازگردانید.

سخن پایانی

نحوه حذف حساب کاربری در هر دو سیستم عامل یکسان است و به محض اینکه گزینه Delete My Account را لمس کنید پروسه حذف اکانت واتساپ شما آغاز می‌شود و دیگر نمی‌توانید دوباره به حساب خود دسترسی پیدا کنید.

همانطور که گفتیم اینکار فقط از طریق اپلیکیشن امکان‌پذیر است و امکان حذف اکانت واتساپ از طریق سایت این برنامه وجود ندارد. در صورت حذف اکانت، اگر پشیمان بشوید باید یک حساب کاملا جدید ایجاد کنید؛ بنابراین قبل از اینکه اکانت خود را حذف کنید کاملا از تصمیمتان مطمئن شوید.

راستی  امتیاز ستاره ای و حمایت مالی که در پایان این پست هست یادتون نره …🥰

حمایت مالی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.