طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان به سبک ترکی

 

فرهنگ آشپزی ایرانی و ترکی شباهت زیادی با هم دارند و غذاهای ترکی اکثرا با ذائقه‌ی ما ایرانی‌ها بسیار سازگار هستند. مانند ما ایرانی‌ها، ترک‌ها هم از گوشت در غذا بسیار لذت می‌برند و به همین خاطر غذاهای گوشتی متنوعی دارند. برای چشیدن یک غذای گوشتی ترکی خوشمزه و آسان، با ما همراه باشید تا طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی را به شما آموزش دهیم.

این خوراک شباهت زیادی با خوراک‌های ایرانی دارد و شاید بتوان تفاوت اصلی آن‌ها را در نوع چینش و ترکیب مواد اولیه در کنار هم دانست. برای تهیه این غذا مواد اولیه به صورت مجزا آماده می‌شوند و سپس با یک چینش خاص و جذاب در کنار هم قرار می‌گیرند و برای پخت نهایی در فر آماده می‌شوند.

انتخاب ادویه‌ها نقش مهمی در این غذا دارند و پخت آن در فر حال و هوای غذاهای مدیترانه‌ای را به آن می‌دهد. خوراک گوشت و بادمجان ترکی گزینه‌ی بسیار خوبی برای مهمانی‌ها و جمع‌‌ها است چرا که ظاهری بسیار جمع و جور؛ مجلسی و جذاب دارد.

برای آشنا شدن با فرهنگ آشپزی کشورهای مختلف و روش تهیه غذاها و دسرهای خوشمزه و متنوع، حتما به آرشیو آموزش آشپزی تصویری پلاسما مراجعه کنید.

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی: ۲ عدد بزرگ
  • بادمجان: ۲ عدد بزرگ
  • فلفل دلمه‌‌ای: ۱ عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: یک و نیم پیمانه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، سماق، زیره، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پول بیبر: به میزان لازم

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکی

  1. سیب زمینی‌ها را حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
  2. بادمجان‌ها را حلقه کنید و در روغن سرخ کنید.
  3. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سپس با گوشت چرخ شده، آرد سوخاری، روغن زیتون، تخم مرغ و ادویه‌ها مخلوط کنید. گوشت را چنگ بزنید تا مواد کاملا به خورد آن برود.
  4. در یک ظرف دیگر رب گوجه فرنگی را با آب لیمو ترش، روغن مایع، نمک و فلفل و آب مخلوط کنید.
  5. سیب زمینی‌ها را کف ظرف پخت بچینید و بادمجان‌ها را روی آن قرار دهید. سپس گوشت را تقسیم کنید و هر کدام را به اندازه قطر بادمجان‌ها پهن کنید و روی آن‌ها قرار دهید.
  6. روی گوشت فلفل دلمه‌ای حلقه شده بچینید و به عنوان لایه‌ی آخر، گوجه فرنگی حلقه شده قرار دهید.
  7. سس ربی که از قبل تهیه کردید را با ملاقه روی غذا بریزید و سپس ظرف را به مدت ۶۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید.
  8. نوش جان.

منبع : دیجی مگ

علی

https://educationplasma.ir

چند سالی است که در رسانه‌های مختلف در زمینه‌ی سینما و فناوری فعالیت حرفه ای دارم . به بازی و عکاسی هم علاقه زیادی دارم , دانشجوی حقوق و اندکی طراح

0 دیدگاه

پست های مرتبط

1 نظر

  • […] طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان به سبک ترکی […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *